Bjarmí Isheste Event Stævne

30. - 31. august 2014

Hvem vil ikke gerne have det sjovt og samtidig støtte et godt formål? Vi - i Bjarmi Isheste - vil derfor gerne gentage succesen fra sidste år og inviterer dig til et stort Eventstævne med klasser på alle niveauer på Gl. Klitgaard camping! Vi vil igen i år lave et amerikansk lotteri med lækre præmier. Hele overskuddet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Sidste år lykkedes det os at samle over 30.000 kr ind til Børnecanserfonden og vi håber på at overgå dette beløb i år!

  • Der kan startes i følgende klasser T.8 senior, T8 junior, T.5, T.4, T.3, 4.5 senior, 4.5 junior, 4.3, 4.2 og øltölt.
  • Konkurrencerne vil blive redet efter det gældende FIPO reglement, med danske særregler. Husk tro/love erklæring!
  • Da vi anvender DI’s dommere, kræver det rytterlicens at deltage til stævnet. Stævnet udbydes som et D-stævne og kræver derfor et D-licens, som for DI medlemmer koster 150 kr og for ikke DI medlemmer 425 kr. Det er derfor muligt at deltage til stævnet selvom man ikke er medlem af DI. Rytterlicensen kan købes på www.sporti.dk/club.php?id=128
  • Der vil være plads til 90 ekvipager til stævnet og maks. 30 i hver klasse. Det vil være efter først til mølle princippet og der vil blive oprettet ventelister til klasserne om nødvendigt. Husk maks. to heste pr. rytter!
  • Der vil blive lavet både A og B finaler i klasser med 15 ekvipager og derover, og kun A finaler i klasser med mindre end 15 ekvipager. Er der dog tilmeldt 6 eller derunder i en klasse, så rides den som direkte finale.
  • Øltölt kræver ikke rytterlicens og må rides udover det tilladte antal klasser som FIPO anviser!
  • Det koster 450,00 kr + sporti gebyr at deltage i stævnet. Prisen er inklusiv fold – men husk selv at medbringe foldmaterialer og overnatter din hest på folden, skal der være tilsluttet strøm til hegnet! Hingste må ikke overnatte i en fold! Der er ligeledes mulighed for at leje boks. Vi har dog kun et begrænset antal, så dette bliver efter først til mølle princippet – hingste har dog første prioritet. Pris for boks er 500,00 kr.
  • Der vil blive tildelt hjælperopgaver til alle.
  • Der vil blive arrangeret fællesspisning lørdag aften med lækker treretters buffet fra Løkken Badehotel. Menuen er følgende:
    Forret: Fiskefad med diverse forskellige fisk med dertilhørende brød og smør
    Hovedret: Kyllingespyd, krydderstegt svinekam, urtestegte kartofler, 2 slags salat, pastasalat, rissalat, 2 slags dressing, brød og smør
    Dessert: Choko/orange kage og frisk frugt
    Alt dette fås for kun 140 kr pr. person! Vi håber på mange vil deltage, så vi kan få en forrygende og hyggelig aften i dejligt selskab. Husk at tilvælge dette ved Sporti
    tilmelding!
  • Der er mulighed for at campere på campingpladsen samt leje af deres hytter og dette kan du læse mere om på campingpladsens hjemmeside: www.gl-klitgaard.dk. Al booking af overnatning foregår ved direkte henvendelse til campingpladsen v. Helle Kallmayer på tlf. 29 28 69 39
  • På campingpladsen er der mange sjove aktiviteter for børn såsom mini-­‐‑zoo og legepladser, så der er aktiviteter for hele familien!
  • Tilmeldingen starter søndag d. 6 juli kl. 20.00 og lukker igen fredag d. 15 august kl 20.00 eller når det maksimale antal deltagere er nået.
  • Husk at lade madpakken blive hjemme, for vi har endnu engang stablet et forrygende cafeteria på benene med masser af lækkert mad, og alt salg går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse da vi har nogle helt fantastiske sponsorer!
  • HUSK at hestepas skal være opdateret med de nye medicinsider og at din hest SKAL være passet med vaccinationer i henhold til regler for stævneridning i Danmark! Ellers bliver vi nødsaget til at afvise hesten ved indtjekning.
  • Det vil være muligt at komme fredag, hvor ovalbanen ligeledes vil være åben til afprøvning. Tidsrummet for at tjekke ind og ovalbanens ”åbningstider” vil blive meldt ud inden stævnets start.

Vær opmærksom på nedenstående:

Efter 31. juli kan der kun laves ændringer mod et gebyr på kr. 50,00. Det vil ikke være muligt at lave ændringer efter sidste tilmelding, som er 15/8 2014 kl 20.00.

Efter 15/8 2014 refunderes startgebyr m.m. kun, ved fremsendelse af læge og / eller dyrlæge erklæring.

Spørgsmål vedr. stævnet rettes til Rikke Lønbro på tlf. 29 91 80 79 eller e-mail info@bjarmi.dk

Stævne programmet vil blive lagt ud i ugen op til stævnet bl.a. på vores Facebook side (facebook.com/bjarmi.heste) og på www.bjarmi.dk

Arrangørens kontaktinfo

Bjarmí Isheste


Mødested/startsted

Gl. Klitgaard camping og Hytteby
Lyngbyvej 331
9480 Løkken
Danmark Vis på kort Navigér hertil