Liturs Orienteringsridt 2024

Saturday 7 September 2024

Orienteringsridt 2024

Litur vil gerne invitere Jer til årets vigtigste begivenhed, - nemlig det traditionsrige orienteringsridt. Det bliver i år afholdt allerede lørdag den7. september – i et fromt ønske om at vejrguderne vil være med os!!

Dette års ridt vil tage os ud i det smukke område Møllemaden, ned på stranden og hjem af mindre veje og grusstier. Hestene skal altså være trafiksikre, - men igen, det er mindre veje med gode rabatter.

Som altid skal der rides i hold af 2, og I skal sammen løse forskellige opgaver undervejs, - nogle teoretiske og andre med hesten. Ruten er afmærket med små flag, - så alle burde komme hjem i fin stil. Tiden er ikke en faktor så det er bare om at nyde turen og i øvrigt ride efter forholdene.

Når alle er retur vil der være varm suppe og en sodavand i ridehuset.

Vi håber meget at I har lyst til at deltage i dette arrangement hvor hyggeligt samvær er det vigtigste, - og vi sammen kan nyde det smukke fynske landskab.

Vi starter og slutter på Strib Landevej 114 hos Eva – hvor der er masser af plads til trailere og evt en lille stævnefold. Der er ikke toilet på stedet, - men Eva og Beert plejer at være ok med at man kan låne deres i nøds-tilfælde.

Sted: Start og slut er på Strib Landevej 114, 5500 Middelfart

Pris:
100 kr for Litur medlemmer
150 kr for de nævnte klubber.
Klubber: Gandur, Skeifa, Laxi og Saga

Ride makker: Angiv i tilmelding hvem du er makker med.

Sidste tilmelding: Søndag den 1. september på Sporti.

Minimum deltager: 14 ekvipager, - ellers gennemføres ikke.

Organizer contact info

Islænderklubben Litur



Se arrangørklubben på SPORTI

Litur

Meeting / starting place

Strib Landevej 114
5500 Middelfart
Danmark Show on map Navigate here