Heklas Gæđingur Team træning 1 og 2

5 October - 17 November 2024

10 registered

Heklas Gæđingur Team

Vi er glade for at kunne præsentere Heklas nye Gæđingur Team, et tilbud der er åbent for alle. Formålet med teamet er at fremme udviklingen hos hver enkelt ekvipage, uanset niveau og mål.

Der er plads til maksimalt 12 deltagere. Tilmelding og betaling sker via Sporti for to undervisningsweekender ad gangen. Der bliver 7 weekender i alt.

Vi er meget heldige at have Daníel Gunnarson som fast underviser på teamet. Daníel, vandt sølv i 250m pas ved VM2023, kommer fra Island, hvor han ejer og driver Miðsitja i det nordlige Island. Han har konkurreret på højt niveau siden barndommen og er i dag blandt de bedste inden for 100m pas, 250m pas og stilpas på Island. Foruden at være hurtig på passporet rider han også 4-gang og 5-gang og fremviser heste til kåring.

Udover at være en dygtig rytter er Daníel også en fremragende underviser. Mange af hans elever har præsteret exceptionelt godt på stævnebanerne i år, og hele fire af hans elever var udtaget til NM2024.

Daníel er kendt for hurtigt at aflæse både hest og rytter og anvender værktøjer, der er lette at forstå for begge parter. Hans undervisning fokuserer hovedsageligt på, at hesten er tilpas og arbejder korrekt.

Vigtigt: Undervisningen foregår på engelsk, men Daníel forstår meget dansk, så lad dig ikke afskrække af sproget.

De første to weekender bliver d. 5.-6. oktober og 16.-17. november. Datoer for næste år forventes annonceret i november.

Pris pr. dag er 650 kr., som inkluderer 1x45 minutters undervisning

OBS: Da Daníel rejser fra Island, og flybilletterne bestilles i god tid, er det ikke muligt at få pengene refunderet ved afbud.

Undervisningen vil foregå primært på Heklas baneanlæg og enkelte gange i lejet ridehal, når årstiden kræver det. Vi forsøger at finde hal tæt på Hjallerup, men erfaringen viser, at det kan være svært.
Obs: Eventuel halleje ved undervisning er ikke inkluderet i prisen.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte teamleder Lisa Lambertsen på mobil 61543673.

Tilmelding åbner søndag d. 20. august og lukker d. 10. september eller indtil teamet er fyldt. Tilmelding sker efter først til mølleprincippet.

Organizer contact info

Nordjysk Islandshesteforening Hekla



Se arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Meeting / starting place

Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup
Danmark Show on map Navigate here