Hekla klubaften med Cecilie Østergaard

Monday 21 October 2024

Led først dig selv og så din hest

For at være gode ledere for vores heste, er vi nødt til også at være gode ledere for os selv. Med andre ord skal vi være det gode eksempel og være det så meget, at vi giver vores hest lyst til at følge os. Det er aldrig hestens ansvar at gøre os glade, selv om de ofte har den effekt. Det er tværtimod dit ansvar som leder at være i en tilstand, som hjælper din hest og dig selv mest muligt - uanset om det gælder en tur i skoven eller på stævnedagen. Kvaliteten af din tilstand afgør kvaliteten af din ridetur.
Dét, du øver dig på, bliver du god til. Det ved du sikkert allerede, for du er garanteret vant til at øve dig med din hest. Det gælder dog også den anden vej - hvis du f.eks. øver dig i at bekymre dig for alt det, der potentielt kan gå galt, bliver du også god til det. På den måde, kan vi nogle gange komme til at fokusere på det, vi egentlig gerne vil væk fra.

Ønsker du at blive en bedre leder for dig selv og din hest og blive klogere på, hvordan du kan vælge din tilstand og dit fokus, så du kan være bedst, når det gælder? Så har du muligheden nu - jeg glæder mig til at se dig!

Jeg hedder Cecilie Østergaard og arbejder til dagligt som privatpraktiserende psykolog og mentaltræner. Jeg har i flere år arbejdet med elitesportsudøvere og herunder særligt med ryttere. Det seneste år har jeg stået for at arrangere ungdomselitesamlinger for DI samt været ungdomsholdleder og mentaltræner for ungdomslandsholdet til NM 24. Jeg har også selv en stor passion for ridning og har tidligere selv været på landsholdet.

Pris 300 kr pr person.
(50 kr i rabat til Hekla teams medlemmer)

Tilmelding foregår via Sporti efter først-til-mølle-princippet.

Der er plads til max 30 deltager.

Organizer contact info

Nordjysk Islandshesteforening Hekla



Se arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Meeting / starting place

Hekla
Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup
Danmark Show on map Navigate here