Blossi: Weekendkursus med Martin Rokkjær Simonsen

5. - 6. oktober 2024

Rideundervisning ved Martin R. Simonsen på Holmene 1, Skælskør

Undervisningen tilrettelægges som eneundervisning over en weekend med 45 min. undervisning om lørdagen og 30 min. undervisning om søndagen plus 15 min. pr. ekvipage til evaluering og afrunding mhp. den videre træning.

I sin undervisning har Martin overordnet fokus på en korrekt opbygning af hesten; at udvikle en positiv og samarbejdsvillig hest. Hans primære mål er at hjælpe rytteren til at kunne udvikle sig sammen med sin hest, både med blik for det tekniske, fysiske og mentale felt.

I den sammenhæng lægger Martin stor vægt på, at rytteren forstår, hvad der skal trænes efter kurset.

Martin studerer veterinær medicin på KU og driver sideløbende Stutteri Mooland Village. Han har i en årrække fået undervisning af Hans-Christian Løwe (CHC Masterclass) og siden 2019 også af Anne Sofie Nielsen.

Martin har vundet flere medaljer til både DM og NM samt mange store internationale stævner. Han har af Dansk Islandshesteforening desuden modtaget prisen som Årets TalentÅrets Juniorrytter og flere priser for God harmonisk ridning.

Pris for medlemmer af Blossi: 1000 kr.
Pris for ikke-medlemmer af Blossi: 1400 kr.

På Holmene er der optimale forhold for både hest og rytter: Opvarmet rytterstue med kig til ridehuset, frokoststue, lækre toiletter, gode parkeringsforhold og indhegnet grusfold til din hest. Boks er også en mulighed for en merpris på 50 kr. Send mail, hvis du ønsker at reservere en boks.

Medbring madpakke til dig selv og din hest og husk at rydde op. 

Mødested/startsted

Holmene 1
4230 Skælskør
Danmark Vis på kort Navigér hertil