DHE Træf Inspirationsaften 2024

Lørdag den 3. august 2024

En fest aften for alle hesteglade mennesker- kom og vær med!!
Dette er højdepunktet ved hele DHE-træf 2024 – en uforglemmelig afslutning på ugen, og det er åbent for alle udefrakommende også - du skal blot købe billet her, eller i døren på dagen.

Vi har samlet en række fantastiske og professionelle trænere, som vil dele deres erfaringer og passion for heste med os. Denne fantastiske aften kommer på mange måder til at stå i dressurens tegn- vi skal nemlig både opleve Working Equitation, Smuk Frihedsdressur og tricks, Ambitiøs Grand Prix Dressur, Dressur i Lange Liner, og Dressur og tricks i Cordeo.  En aften du ikke vil gå glip af !

Program for aftenen:

17.30-18.00 Working Equitation v. Christina Bye Winding. Vi starter aftenen med Christina Bye Winding, som vil demonstrere Working Equitation. Christina er kendt for sin dygtighed og engagement inden for hestesporten, og hun vil vise os, både teknik og speed i denne spændende disciplin.

18.00-18.15 Fra Uønsket Adfærd til Skøn Ridemakker v. Rune Jensen, Bæredygtig Ridning. Oplev Rune Jensen og tinkeren Fiona, når de deler deres inspirerende rejse fra Fionas tidligere udfordrende og farlige stejleadfærd til deres nuværende partnerskab baseret på forståelse og samarbejde. Rune og Fiona vil også demonstrere sjove tricks og dressurridning med cordeo.

18.15-18.30 Pause

18.30-18.45 Lange Liner v. Anders Eriksson. Fra Sverige kommer Anders Eriksson, som vil vise os den smukke kunst af dressur i lange liner med en dansk lånehest. Dette samspil mellem hest og menneske er en oplevelse af elegance, præcision og indføling, der ikke må misses.

18.45-19.00 Frihedsdressur ved Horse Training by Josie Quintrell. Josie vil med sin egen hest vise hvordan jordarbejde kan forme smuk dressur i harmoni og kontakt mellem menneske og hest. Der vil blive vist, løsarbejde, tricks og akademisk dressur.

Kl. 19.00-19.30 Grand Prix Dressur v. Camilla Kalseth og Zirius. Til slut byder vi på en særlig oplevelse for dressurelskerne, når Norske Camilla Kalseth og hendes egen hest Zirius vil optræde med Grand Prix dressur og derefter deltage i en åben snak om de udfordringer og overvejelser, der følger med at konkurrere på højeste niveau. Camilla vil også tage imod spørgsmål fra publikum.

1.      Dato: den 03.08.2024
2.      Tid: 17.30-19.30
3.      Ridebanen, Søholmvej 1 8961 Allingåbro

Pris 150 kr.
Børn under 12 år 75 kr.
Børn under 4 år gratis.

Mulighed for tilkøb af aftensmad med bålhygge og musik fra 19.30-23.00
149 kr.

OBS vi gør opmærksom på at du her på SPORTI kan finde alle ugens events ved DHE træf, og tilmelde dig. Du kan også heri tilmeldingen vælge dagsbillet som tilskuer, og du kan tilkøbe aftensmad.

Arrangørens kontaktinfo

Foreningen for DHE-Træf


Mødested/startsted

Søholmvej 1
8961 Allingåbro
Danmark Vis på kort Navigér hertil