ASKA: Springtræning september 2024

Onsdag den 11. september 2024

ASKA er glade for igen igen at kunne invitere til springtræning med Michael Havmand.

Til undervisningen er der plads til alle, uanset alder og niveau. Junior og ungdomsryttere rider så vidt muligt på samme hold.

Der er mange gode grunde til at deltage, her får du 3:

- De fleste heste synes det er super sjovt at springe, og hvem vil ikke gerne have en glad hest.
- Springning træner styrke, balance og koncentration, og så er springning ofte til stor gavn for den islandske gangartstræning, da der under selve springet er et øget fokus på hestens ryg og bagpart.
- Det giver selvtillid og et godt sammenspil hest og rytter imellem.

Alle er desuden meget velkomne til at komme og følge undervisningen af de andre hold og have tid til lidt hygge. Tag et tæppe, en snack og drikkedunk/termokande med. ASKA sørger for kage.

Underviser er Michael Havmand. Michael har flere gange lavet springtræning for ASKA, og han formår i den grad at tilpasse undervisningen til alle niveauer på både hest og rytter. Han er selv militaryrytter og tidligere spring-/dressurrytter. Han er uddannet træner ved Hasse Hoffman i Århus Ridehal og har haft med heste at gøre hele livet. Han har bl.a. undervist på Kallehavegård, Ry rideklub og Skårup Overgård, og så har han undervist nybegyndere/børn til ryttere på MB niveau.

Mødested: Springstadion Vilhelmsborg overfor gæstestaldene.

Fold: Det er muligt at lave en lille fold, medbring selv hegn, vandspand mv.

Parkering: Foregår på den store parkeringsplads ved gæstestaldene, hvor der er masser af plads. Pladsen foran springanlægget er ikke trailer-parkering.

Varighed: Der rides i hold med hver max 4 ryttere pr. hold. Der er afsat 40 min til hvert hold, så der er tid til intro, opvarmning og undervisning, inden vi slutter af med at ride en lille bane. Vi starter med første hold kl. 17.00.  

Tids- og holdplan kommer ca. 4-5 dage før. Skriv gerne i bemærkninger, om du har sprunget før og evt. hvor meget / højt.

Pris: 200 kr for ASKA-medlemmer

Pris 300 kr for ikke-medlemmer.

Tilmelding: Tilmelding er bindende, men man må gerne sælge sin plads, blot giv ASKA besked på aska.pernille.svendsen@gmail.com hvem der overtager. Sidste frist for tilmelding er 4. september kl 21.30.

Vi glæder os til at se jer alle til en super hyggelig springtræning!

ASKA 

Arrangørens kontaktinfo

ASKA



Se arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Springstadion på Vilhelmsborg
Bedervej 101
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil