Hrimfaxas (U)hyggelige Agility stævne

Lørdag den 26. oktober 2024

23 tilmeldte

Vi har købt pynt ind til den store guldmedalje og temaet bliver "HALLOWEEN"
Så er du til et godt gys og en masse (u)hyggelige udfordringer, så er dette lidt noget for dig.
Det giver EKSTRA POINT for udklædning.  

Lørdag d. 26. Oktober
Hos Stutteri Toosholm, Vorupør
Bredkærvej 99, 7700 Thisted
Arrangementet er for islændere, men i børneklassen er andre racer velkomne.

Hrimfaxa indbyder til en (u)hyggelig stævnedag hvor alle kan være med. Det kan være du gerne vil prøve noget anderledes med din hest? Måske i bare gerne vil styrke jeres bånd ved at klare de forskellige forhindringer sammen. Eller det kan være dig og dine venner bare gerne vil have en hyggelig dag sammen med jeres heste og hinanden.

Der vil være forskellige forhindringer alt efter hvilken klasse du tilmelder (Maks 2 klasser pr. equipage) men formålet med alle klasser er at give en god oplevelse til både hest og rytter. Man bliver ikke disket ved at springe en forhindring over, som man er utryg ved/ikke kan gennemføre. Denne opgavedel giver bare 0, men med mulighed for stadig at score point i de andre opgavedele.

Klasse 1: Børneklassen (gælder børn til og med 12 år)
Denne klasse er lavet med en masse sjove forhindringer og opgaver. I denne klasse er det tilladt at have en hjælper med på banen.
Alle deltagere får en Rosette når klassen er slut.

Klasse 2: Den lette
Denne klasse er for dem der måske ikke kender så meget til agility, eller hvor man måske har en hest der ikke har prøvet så meget. Den er også til de børn der måske gerne vil prøve en lidt mere seriøs bane, eller til dem der gerne vil have lidt opvarmning til den svære klasse.
Der er rosetter/præmier til de bedste

Klasse 3: Den øvede
Denne klasse er for dem der gerne vil udfordre sig selv og sin hest. Vi vil udfordre jer på en sjov og kreativ måde, hvor hest og rytter rigtig skal samarbejde for at løse opgaverne.
Der er rosetter/præmier til de bedste

Klasse 4: Åben klasse
Denne klasse er for dem der ikke vil have en bedømmelse, men gerne vil prøve forhindringerne af selv. En træningsklasse hvor man selv vælger rækkefølge og hvilke forhindringer man gerne vil prøve af. Her er i muligvis flere på banen alt efter tilmeldte.

Det koster 50kr pr. klasse for medlemmer
75kr pr. klasse for ikke medlemmer
Leje af boks kun 150kr

I alle klasser er det tilladt enten at ride og trække hesten igennem banen. Bare det bliver meldt ved tilmelding. Rider du skal hesten minimum være 5 år. Trækker du skal hesten minimum være 3 år.

 

Arrangørens kontaktinfo

Hrimfaxa



Se arrangørklubben på SPORTI

Hrimfaxa

Mødested/startsted

Stutteri Toosholm
Bredkærvej 99
7700 Thisted
Danmark Vis på kort Navigér hertil