Hekla: Workshop med Claus Toftgaard

Lørdag den 29. marts 2025

9 tilmeldte, 116 ledige pladser

HEKLA: WORKSHOP MED CLAUS TOFTGAARD

Hekla inviterer til en spændende workshop med selveste Claus Toftgaard lørdag d. 29/3-25.

Vil du være med på en rejse sammen med din hest, hvor du via leg og positiv forstærkning, udvikler både dig selv som rytter samt dit samspil med din hest. Denne dag får du værktøjskassen fyldt op med inspiration og øvelser, således du er klar på at starte en ny og spændende rejse med din hest.

Dagen vil byde på leg, træning, intro til rytteranalyse, rytterkroppen og hvordan vi påvirker hestene, når vi sidder på dem.

I løbet af workshoppen vil Claus introducere os for begrebet rytteranalyse og bevægeanalyse af hesten, og hvorfor den del er så vigtig for begge parter. Langt de fleste ryttere og heste har medfødte skævheder, som på sigt kan skade vores heste. Disse udfordringer er Claus eminent til at se og finde løsninger på og via hans efterhånden store redskabskasse, vil han dele ud af råd og øvelser, så du med leg og positiv træning kan arbejde videre, når du kommer hjem.

Vi kommer til at se, hvordan du kan bruge legen i din ridning og hvorfor positiv forstærkning er en fantastisk måde at arbejde på, i stedet for negativ forstærkning med pres, som vi traditionelt er opdraget med. Claus vil omsætte teori til praksis via 2 testryttere.

Dato: lørdag d. 29/3-25 kl. 14.00 – 17.00

Hvor: Hjallerup Rideklub, Tryvej 13,9320 Hjallerup (Hvor Claus for øvrigt har trådt sine barnesko)

Pris Hekla medlem: kr. 200,-
Pris ikke medlem: kr. 250,-
Deltagergebyr er ekskl. SPORTI administrationsgebyr.

Tilmeldingen starter tirsdag den 1. oktober 2024 kl. 20.00. Tilmeldingen vil lukke den 10. marts 2025 kl. 18 eller når alle pladser er optaget.

Vi glæder os til at se jer til en spændende dag, hvor vi tænker ud af boksen og hjælper vores heste med at omsætte menneskesprog til hestesprog.

Claus er uddannet exam. træner, akupunktør samt human- og fysioterapeut for heste. Claus er kendt for hans eminente evne til bruge positiv træning og ikke mindst til at løse bevægelsesudfordringer hos hestene.

Du kan læse mere om Claus Toftgaard og hans arbejde her: https://www.facebook.com/claustoftgaard.dk og her https://claustoftgaard.dk/

Der vil være mulighed for at købe kaffe og kage mm. på dagen.

OBS! Medbring stol, varmt tøj og evt. et tæppe, da det hele vil foregå i ridehallen.

 

Refundering og aflysning

Billetter refunderes ikke. Aflysning dækker kun over, at workshoppen slet ikke gennemføres.

Ændring af dato, delvis gennemførelse eller ændring i programmet er ikke at betragte som en aflysning.

Kun arrangøren er ansvarlig i tilfælde af aflysning og kan give tilladelse til, at billetter refunderes. I det tilfælde refunderes billettens pris. Omkostninger som, ekspedition-, ordre- og billetgebyr refunderes ikke.

Vi gør opmærksom på, at hvis workshoppen bliver aflyst, så refunderes administrationsgebyret ikke.

Arrangørens kontaktinfo

Nordjysk Islandshesteforening Hekla



Se arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Hjallerup Rideklub
Tryvej 13
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil