Clinic: Transformér din ridning med Mindful Riding

Søndag den 10. november 2024

30 tilmeldte, 20 ledige pladser

En introduktion til Mindful Riding v. Jón Stenild

Har du oplevet at være frustreret i din ridning? At være kørt fast i de samme problematikker? Drømmer du om at opnå en større samhørighed med din hest? Og om at ride for lettere hjælpere?

Harmoni mellem hest og rytter kan trænes og styrkes – og principperne i min træningsfilosofi Mindful Riding kan hjælpe dig rigtig godt på vej.

Mindful Riding er skabt på baggrund af de erfaringer, jeg har gjort mig som rytter og hestemenneske.

Gennem årene er jeg i stigende grad blevet optaget af samspillet mellem rytter og hest. Hvordan påvirker hest og rytter hinanden? Hvordan kan man som rytter hjælpe sin hest til at forstå de opgaver, man stiller? Hvilket fundament skal samarbejdet mellem hest og rytter stå på, hvis den rideteoretiske træning og uddannelse skal fungere?

I denne clinic bliver du indviet i de fire grundprincipper i Mindful Riding, og du får inspiration og redskaber til din egen daglige ridning:

  • Du bliver introduceret til teknikker til at holde dit mentale fokus og blive mere nærværende i samspillet med hesten.
  • Du får redskaber til at blive bevidst om og få kontrol over dit eget og hestens spændingsniveau
  • Du får viden om, hvordan du kan starte din egen praksis med at ride for så lette hjælpere som muligt
  • Du bliver indviet i forskellige åndedrætsmetoder, du som rytter kan implementere i din daglige ridning.

I løbet af clinic’en vil jeg introducere dig til alternative træningsmetoder-og tankegange. Med måder at arbejde med hesten og dens instinkter, sådan at samspillet mellem hest og rytter bliver tillidsbaseret og på et sprog, den forstår.

Clinic’en består af et teoretisk oplæg og en praktisk demonstration, hvor Jón vil arbejde med forskellige heste i forskellige situationer. Undervejs vil der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål, der gør dig klogere på, hvordan du kan arbejde med din egen ridning.

Læs mere om træningsfilosofien på www.mindfulriding.dk

Clinic’en afholdes 10. nov 2024 kl. 13 på Langtved Isheste. Det teoretiske oplæg vil blive holdt i rytterstuen og den praktiske demonstration i ridehallen.

Adresse:
Langtved Isheste
Dybvadvej 124
9740 Jerslev

Pris: 400 kr. ekskl.  SPORTI administrationsgebyr

Mødested/startsted

Langtved Isheste
Dybvadvej 124
9740 Jerslev J
Danmark Vis på kort Navigér hertil